ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eti Maden İşletmeleri İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümü nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, ilimiz geneli resmi - özel tüm ilkokul öğrencileri arasında resim, ortaokul öğrencileri arasında şiir, lise ve dengi okul öğrencileri arasında ise kompozisyon olmak üzere, "Cumhuriyet 100 Yaşında" konulu yarışma düzenlenmiştir. Yarışma şartnamesine barkodu okutarak ulaşabilirsiniz.

Ağu

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin hangi öğretmende eğitim alacağının belirleneceği kura çekimi 01.09.2023 Cuma günü saat 12.00'da yapılacaktır. Dileyen velilerimiz kura çekimine katılabilirier.

May

Eti Maden İşletmeleri İlkokulu olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz. Kızılay kan bağış aracı 4 Mayıs Perşembe günü 09.00-17.00 arası okulumuzda olacaktır. Unutmayalım ki her damla kan kurtarılan bir candır.