ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eti Maden İşletmeleri İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşını okulumuzda büyük coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Bu yıl okula başlayacak 1. sınıf ve anasınıfı öğrencilerimizin hangi öğretmende eğitim alacağının belirleneceği kura çekimi bugün okulumuz çok amaçlı salonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail GÜLLÜ, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz huzurunda gerçekleştirildi. Hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR. OKUL PERSONELLERİMİZLE HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYON ÖNLEME SÜREÇLERİNİN PLANLAMASI VE TEMİZLİK PLANLARININ HAZIRLANMASI KONUSUNDA TOPLANTI YAPILDI. OKUL PERSONELİMİZ BU KONULARDA BİLGİLENDİRİLDİ. GEREKLİ YERLERE AFİŞLER ASILDI.

Haz

2 yıllık özverili çalışmalar sonucunda Yeşil Bayrak sahibi olduk. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

·       Okulumuzda 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında Yeşilay Kulübü öğrencileri tarafından döviz ve pankartlar hazırlanmış sınıflar ve idari birimler gezilerek tütünün zararları anlatılmıştır.

·       Sigara İçilmez yazıları öğrencilerimiz tarafından okulumuzun çeşitli yerlerine asılmıştır.

·       Tütünün zararlarını anlatan video ve slaytlar sınıflarda öğrencilere izletilmiştir.

·       Öğretmenlerimiz derslerinde günün önemi üzerinde durmuş olup öğrencilerimizin seviyelerine uygun bilgilendirmeler yapmıştır.

·       Okulumuz web sitesinde ve sosyal medya hesabında 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü hakkında bilgilendirmeler yayınlanmıştır.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Selfinaz GÜLLÜ, Dilek GEZER ve Nuray AKKAŞ ın hazırlamış olduğu PLAY WİTH CODE e-Twinning projesi sergisi ve anasınıfı yıl sonu gösterisi kıymetli misafirlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Katılım gösteren tüm misafirlerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

eTwinning Okul Etiketi almamızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Ock

E Safety güvenlik etiketinde gümüş etikete yükselmenin gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarda emeği geçen başta ekip sorumlumuz Emel ALICI ve diğer öğretmenlerimiz Selfinaz GÜLLÜ, Dilek GEZER, Erdem İPEK ve Filiz AKTAŞ'a teşekkür ederiz.