ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Eti Maden İşletmeleri İlkokulu

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize ve bir dönem boyunca emek veren öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

2/C Sınıf Öğretmeni Emel ALICI bir dönem boyunca sınıf içi oyun, drama, deneyler, sportif faaliyetler, masal anlatımı, çeşitli tarifler gibi bir çok etkinlikle velilerimizi eğitim öğretim sürecine dahil ediyor.

Ock

e twinning proje ekibimiz dönem sonu yaklaşırken yapılan çalışmaları değerlendirmek ve gelecek dönem yapılacak çalışmaları planlamak üzere bir araya geldi.

Ock

Kişisel Verilerin Korunması ve Güvenli İnternet kullanımları ile ilgili tüm sınıflarımızda bir dönem boyunca çalışmalar yapılmıştır. Dönem başında da velilerimizden Açık Rıza Onayları alınmış ve dosyalanmıştır. Rehber öğretmenlerimiz tarafından velilerimize yönelik Güvenli İnternet Kullanımı Seminerleri verilmiştir.

Ock

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Selfinaz GÜLLÜ 'Sen Yaparsın Öğretmenim' yarışmasında ürettiği materyalle okulumuzu temsil etmiş ve materyaliyle il düzeyinde son 4'e kalmıştır. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzu Minik Şimşekler Projesinde temsil eden tek öğrencimiz Mevlüt Can YENİ'nin bu başarısını kutlarız.

Öğretmenimiz Fatih DURMUŞ ve öğrencimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

1/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ KALİTELİ YAŞAM PROJESİ KAPSAMINDA OKUL KURALLARINI ANLATTILAR.

Ock

20-01-2020Okulumuz, Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-safety Bronze Label" (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

eSafety Label ´, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

20-01-2020